Garantie op al onze dakwerken

Wanneer wij na uitvoeren van de opdracht een nieuw dak voor u hebben gerealiseerd, geven wij standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid van het dak. De praktijk wijst echter uit dat het dak na goed onderhouden te zijn (zie ook hoofdstuk onderhoud), vele jaren langer meegaat.

Dit komt ook mede door de keuze welke producten er voor uw dak gebruikt zijn: wij kiezen voor toplagen met een KOMO attest-met-productcertificaat waarmee de kwaliteitsbewaking wordt afgedekt. De dakbanen zijn standaard voorzien van een productgarantie waarvoor een garantiecertificaat kan worden verstrekt.

Op verzoek kan projectmatig een all-in garantie worden aangevraagd waarmee, in aanvulling op de productgarantie, eventuele niet verwijtbare schade ten gevolge van onvolkomenheden tijdens de applicatie wordt gedekt.

Een all-in garantie wordt verstrekt indien de dakbedekking wordt aangebracht conform de voorschriften. Uiteraard zijn wij bekend met de materialen en deze gestelde verwerkingsrichtlijnen. Een all-in garantie en een productgarantie hebben beiden een looptijd van 10 jaar.
Op verzoek kan een specimen worden toegezonden.